Silketrykk/ Silk screen printing

Pictoplasma og mai begynner å nærme seg og jeg har kommet frem til at jeg skal lage et silketrykk til utstillingen, noe jeg tror vil passe til mitt uttrykk. Jeg har ikke prøvd det før, så jeg leier meg inn på et versted for å lære teknikken. Dette er ikke bildet jeg skal utstille, men en tegning som ligner uttrykket jeg planlegger til utstillingen... Pictoplasma and May is approaching and I´ve decided to go for silk screen printing, which I think will suite my design. And because I´ve never tried screen printing  before, I figure it´s time to learn the technique. This is not the art work for the exhibition, but it´s close in design for what I´m planning for Berlin...

screenprint03.jpg
På trykkebordet.

På trykkebordet.

screenprint01.jpg
Screen ready for printing, this is for color gray.

Screen ready for printing, this is for color gray.

Trykk til tørk mellom hver farge / prints left to dry between each new color.

Trykk til tørk mellom hver farge / prints left to dry between each new color.

"Citylife", 70x50 cm.

"Citylife", 70x50 cm.